BOOM Hostess

Az évek óta nagy sikerrel működő rendezvénysorozatainkon már kipróbált, tapasztalt hostess csapattal rendelkező ügynökségünk kizárólag több nyelven beszélő, dekoratív, intelligens és megbízható hölgyekkel rendelkezik. Indulásunk óta számtalan partner megelégedésére tudtunk ellátni a külsős rendezvényeken is hostess feladatokat. Megrendelésinkre, ügyfeleink kívánságaihoz igazodva választjuk ki a megfelelő hostesseket, akik kedvességükkel, talpraesettséggel és maximális odafigyeléssel végzett munkájukkal segítik elő a rendezvény sikerét. A hosszú távú, rendszeres együttműködés reményében fő célunk nem is lehet más, mint partnereink elégedettsége és igényeik maradéktalan kiszolgálása.
A Digital Expón igazán nagyszerű BOOM Hostessekkel büszkélkedhetett standunk! A hostessek megbízhatóak, kedvesek, precízek, csinosak és ami nagyon fontos mosolygósak voltak!

Berencz Lilian (Konica Minolta - marketing koordinátor)

Nagyon köszönjük az eddigi közreműködést, a továbbiakban is szeretnénk igénybe venni a lányok segítségét. Igazán profi, csinos, megbízható hölgyekkel dolgoztok!

Ádám Zsolt (Minyon - üzletvezető)

A Műjégen tartott Mikulásbulin a BOOM Hostessei voltak a legügyesebb és legcsajosabb kis krampuszok, akikkel valaha dolgoztunk!

JOY, PLAYBOY, CKM marketing osztály (Marquard Media)

Ezúton szeretném megköszönni segítségét. A lányok nagyon ügyesek és csinosak voltak, szépen és jól kommunikáltak, ügyeltek a reklámanyag optimális kiosztására.

Pálfi Imre (Cargoport Transport & Logistics - ügyvezető)